Het team

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Samen geloven, samen beleven, samen bouwen…

De Tentdienst wordt georganiseerd door 6 Aalsmeerse kerken, namelijk de Christelijke Gereformeerde Kerk Aalsmeer (Lijnbaankerk), Hervormde Gemeente wijk Oost (Oosterkerk), Aalsmeerse CAMA Gemeente (ACG), de Hervormde Gemeente wijk Dorp (Dorpskerk), De Alphakerk en de Levend Evangelie Gemeente (LEG). Het is fantastisch om ieder jaar weer de handen inéén te slaan en samen deze dienst voor te bereiden.

Vanuit iedere kerk zijn een aantal personen vertegenwoordigd in de Tentdienstorganisatie, waarmee je hieronder kennis kunt maken. Deze enthousiastelingen hebben allemaal een bepaalde discipline waar ze verantwoordelijk voor zijn, zoals marketing, facilitair, of thematisch. Al in januari komen we bij elkaar om te brainstormen en na te denken over de invulling en uitstraling van de dienst. Vervolgens wordt de dienst in de daarop volgende maanden als een horloge in elkaar gezet.

Naast deze mensen, mogen we ieder jaar weer rekenen op de onmisbare hulp van zo’n 125 vrijwilligers! Deze toppers zetten zich ook op velerlei vlak in, van de muziek tot de techniek en van de koffie tot de collecte. Ze zijn onmisbaar in de realisatie. Wat dat betreft is naast de dienst zelf, ook de voorbereiding en samenwerking al een grote verbindende factor.

Tentdienst 2023, we mogen er weer naar uitkijken en dat doen we ook..!

De Tentdienstcommissie

 

Tentdienstcommissie

Ontmoet de mensen achter de Tentdienst.

Jan-Gerard Dekkers

Jan-Gerard is dit jaar de nieuwe voorzitter van de Tentdienst. Hij doet dit met veel passie en heeft heel veel zin in dit jaar!

Helma Lohuis

Helma is dit jaar voor het eerst aangeschoven bij de Tentdienstcommissie en neemt de rol in van secretaris.

Menno Zandbergen

Menno is voorganger van de Oosterkerk en is verantwoordelijk voor de thematische invulling van de dienst.

Bertus Buijs

Bertus is bekend door zijn goede spel achter de piano. Hij geeft dit jaar dan ook vorm aan de muzikale invulling van de dienst.

Mitchel Kamsteeg

Mitchel is verantwoordelijk voor de PR & Marketing van de Tentdienst. Dit wordt voor hem alweer zijn vierde jaar.

Michelle van Dam

Michelle is samen met Mitchel verantwoordelijk voor de PR & Marketing van de Tentdienst. Zij is het creatieve brein achter de vormgeving van de Tentdienst.

Martijn Jongkind

Martijn is sinds jaar en dag onmisbaar als hoofd van de Facilitaire Zaken in de dienst. Hij heeft veel ervaring en daarom moet het dit jaar weer helemaal goed komen!

Bianca Verhoef

Bianca is al jaren actief bij de Tentdienst en is samen met de Martijn verantwoordelijk voor de facilitaire zaken in de dienst.