Het team

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Samen geloven, samen beleven, samen bouwen…

De Tentdienst wordt georganiseerd door 5 Aalsmeerse kerken, namelijk de Christelijke Gereformeerde Kerk Aalsmeer (Lijnbaankerk), Hervormde Gemeente wijk Oost (Oosterkerk), Aalsmeerse CAMA Gemeente (ACG), de Hervormde Gemeente wijk Dorp (Dorpskerk) en de Levend Evangelie Gemeente (LEG). Het is fantastisch om ieder jaar weer de handen ineen te slaan en samen deze dienst voor te bereiden.

Vanuit iedere kerk zijn een aantal personen vertegenwoordigd in de Tentdienstorganisatie, waarmee je hieronder kennis kunt maken. Deze enthousiastelingen hebben allemaal een bepaalde discipline waar ze verantwoordelijk voor zijn, zoals marketing, facilitair, of thematisch. Al in januari komen we bij elkaar om te brainstormen en na te denken over de invulling en uitstraling van de dienst. Vervolgens wordt de dienst in de daarop volgende maanden als een horloge in elkaar gezet.

Naast deze mensen, mogen we ieder jaar weer rekenen op de onmisbare hulp van zo’n 125 vrijwilligers! Deze toppers zetten zich ook op velerlei vlak in, van de muziek tot de techniek en van de koffie tot de collecte. Ze zijn onmisbaar in de realisatie. Wat dat betreft is naast de dienst zelf, ook de voorbereiding en samenwerking al een grote verbindende factor.

Tentdienst 2024, we mogen er weer naar uitkijken en dat doen we ook..!

De Tentdienstcommissie

 

Tentdienstcommissie

Ontmoet de mensen achter de Tentdienst.

Jan-Gerard Dekkers

Jan-Gerard is de voorzitter van de Tentdienst. Hij doet dit met veel passie en heeft heel veel zin in dit jaar!

Mariëlle Knol

Mariëlle is dit jaar aangehaakt bij de Tentdienstcommissie en vormt samen met Jan-Gerard het voorzittersduo.

Helma Lohuis

Helma is voor haar tweede jaar aangeschoven bij de Tentdienstcommissie en heeft de rol van secretaris en penningmeester.

Menno Zandbergen

Menno is voorganger van de Oosterkerk en is verantwoordelijk voor de thematische invulling van de dienst.

Martijn Jongkind

Martijn is sinds jaar en dag onmisbaar als hoofd van de facilitaire zaken in de dienst. Hij heeft veel ervaring en daarom moet het dit jaar weer helemaal goed komen!

Bertus Buijs

Bertus is bekend door zijn goede spel achter de piano. Hij geeft dit jaar dan ook vorm aan de muzikale invulling van de dienst.

Dirk Sijbersma

Dirk is sinds dit jaar vanuit de ACG aangesloten bij de Tentdienstcommissie om mee te denken over de invulling van de dienst.