Wanneer?

Heb je dat nog niet in je agenda staan? De Tentdienst is op zondag 8 september en start om 10.00 uur!

Locatie

De Tentdienst vindt plaats in de feesttent op het Praamplein, 1431 Aalsmeer Centrum. We zien je daar! Of kijk hier LIVE mee!

Welkom

Je moet je welkom voelen! Een speciaal team van gastheren en gastvrouwen heet je welkom.

Thema

Het thema van de dienst is Connected. Tijdens de dienst horen we meer over hoe het is om verbonden te zijn met elkaar en met God.

Parkeren

Het is raadzaam om zoveel mogelijk op de fiets te komen naar de Tentdienst. Lees bij de volledige info waar je je auto en je fiets kan parkeren.

Oppasdienst

Er is oppasdienst voor de kleinste kinderen in gebouw Irene, het wijkgebouw van de Dorpskerk, Kanaalstraat 12, 1431 BW. Gebouw Irene bevindt zich op 5 minuten lopen van de feesttent.

Rijdiensten

Zie voor de rijdiensten de website of het kerkblad/nieuwsbrief van je eigen gemeente.

Ringleiding

In de feesttent is geen ringleiding aanwezig.

Koffietijd!

Na de dienst drinken we met elkaar koffie met wat lekkers erbij en kan je elkaar ontmoeten. Blijf je ook even?

Live op schermen

Naast goed geluid en mooi licht is de gehele dienst ook overal in de feesttent goed te volgen op minstens 4 grote videoschermen met ondertiteling. Je mist dus niks!

Rolstoeltoegankelijkheid

De feesttent is rolstoeltoegankelijk. Informeer bij de gastheren/vrouwen bij binnenkomst naar een geschikte plek in de tent.

Tentdienst terugzien?

Natuurlijk kan je de Tentdienst terugzien. Houd na de dienst onze website in de gaten. Hier zullen snel alle foto’s en video’s te bekijken zijn.

Zorg en veiligheid

Vanzelfsprekend waken wij over de veiligheid van alle bezoekers en van onze medewerkers. Daarom zal er een groot EHBO en BHV team aanwezig zijn in de dienst. Volg in geval van eventuele calamiteiten de aanwijzingen van hen. Ze dragen herkenbare hesjes.

Nazorg

In de Tentdienst is een herkenbaar team aanwezig, wanneer je behoefte hebt aan een persoonlijk gesprek of gebed. Zij zijn herkenbaar aan hun T-shirts.

Internet

De Tentdienst wordt uitgezonden via de meeste websites van de deelnemende kerken (zie bij organisatie). Hier kan je live meeluisteren. Via deze website kan je echter ook LIVE meekijken!

Volledige informatie

Logo Tentdiensten_Compleet_Transparant

Tentdienst 2019 – meer dan welkom

De Tentdienst is niet meer weg te denken uit de Aalsmeerse Feestweek. Op 8 september 2019 zal het voor de 25e keer zijn dat deze dienst georganiseerd wordt. Dit jaar slaan maar liefst weer zes plaatselijke kerken de handen ineen voor deze laagdrempelige viering waarbij iedereen van harte welkom is. Wij kijken er naar uit! Het thema van Tentdienst 2019 is …………….  Wil je meer informatie, ga dan naar de nieuwspagina of kom naar de Tentdienst. We hopen je in elk geval te zien!

Mocht je nu tóch niet kunnen komen: bekijk hier de Tentdienst LIVE mee!

                                                   Wilt u de Tentdienst steunen? Dit kunt u doen door een gift over te maken op IBAN NL08 RABO 0300 1421 61                                                 t.n.v. Kerkvoogdij Hervormde Gemeente Aalsmeer o.v.v. “Tentdienst 2019”.

Uitgebreide informatie parkeren en bereikbaarheid

Om parkeerproblemen te voorkomen is het raadzaam om, indien je die mogelijkheid hebt, zoveel mogelijk op de fiets, of lopend naar de dienst te komen. Fietsen kunnen geparkeerd worden op het kleine parkeerterreintje recht tegenover de Albert Heijn (geen auto’s).

De auto kun je parkeren in de omliggende straten zoals de Kanaalstraat (5 minuten lopen), Marktstraat en Schoolstraat (4 minuten lopen). Daarnaast kan je je auto ook kwijt op het Raadhuisplein. Dit plein ligt op 4 minuten lopen van de feesttent.

Het terrein direct rondom de feesttent dient in verband met de veiligheid geheel vrij te blijven van voertuigen.